Wat zijn NFT’s en hoe maak je deze ?

Geld verdienen met NFT's

Gled verdienen met NFT’s ?

NFT’s zijn een nieuw type digitale activa waarmee gebruikers items kunnen vasthouden en verhandelen zonder contact op te nemen met de gecentraliseerde beurs. Deze activa worden opgeslagen op een blockchain en worden mogelijk gemaakt door cryptografisch eigendomsbewijs van blockchain. Hun voordeel is dat ze fraudebestendig en veilig zijn. Iedereen kan een NFT uitgeven en omdat ze verhandelbaar zijn, kunnen gebruikers geld verdienen door ze te verkopen of in te wisselen voor andere valuta of activa.

Om een ​​NFT te maken, heb je een blockchain-portemonnee en een NFT-creatiekit nodig. De creatiekit biedt u de sleutels die nodig zijn om tokens uit te geven, het adres van het activum op de blockchain te registreren en de parameters van het activum in te stellen. Nadat u een NFT heeft aangemaakt, kunt u deze gebruiken om transacties uit te voeren met andere NFT-houders of met andere soorten activa met behulp van de Ethereum-blockchain.

Bitvavo is een goed platform voor NFT’s, terwijl je er helemaal niet kunt handelen in deze unieke exemplaren. Echter, om een NFT te kopen, zal je wel crypto moeten hebben. Deze kun je bijvoorbeeld bij Bitvavo kopen en versturen naar je wallet. Vervolgens kun je eenvoudig op andere platformen je coins gebruiken.

NFT’s hebben een groot potentieel voor gebruik in een verscheidenheid aan toepassingen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om aandelen in een bedrijf, eigendomsrechten of dividenduitkeringen te vertegenwoordigen. Ze kunnen ook worden gebruikt om game-items aan te passen of om voor services te betalen. De mogelijkheden zijn eindeloos en het nut van NFT’s zal alleen maar toenemen naarmate meer mensen ze beginnen te begrijpen en te gebruiken.