UMA (UMA) Token kopen, verkopen en bewaren.

UMA crypto kopen en verkopen

Wat is UMA?

Universal Market Access is een nieuw protocol dat de creatie van synthetische activa op de Ethereum blockchain goed mogelijk maakt. De open source infrastructuur is bedacht om de afhankelijkheid van slimme contracten van orakels te minimaliseren en bevat tevens een dataverificatiemechanisme als een unieke manier om geschillen te behandelen over de door orakels verstrekte gegevens en over contractliquidatie als gevolg van ondercollaterisatie. Het UMA-token wordt reeds gebruikt als stemtoken voor het gegevensverificatiemechanisme.

De creator van het token kan helemaal zelf instellen welk onderliggend product er vertegenwoordigd moet worden. Dit wordt vervolgens opgeslagen (smart contract) waardoor het voor niemand mogelijk is om de waarde van het token te manipuleren. De vraag en aanbod hebben dus geen invloed op de koers van de Token.

Een voordeel van UMA is onder andere dat het hiermee makkelijk is om producten die niet op Ethereum draaien, toch te verhandelen op Ethereum. In ieder geval, de waarde ervan.

Actuele Koers UMA Token: