The Sandbox (SAND) crypto munt kopen, verkopen en veilig bewaren.

Sandbox, SAND kopen en verkopen

Wat is The Sandbox?

De Sandbox is een zogenaamde virtuele wereld gebouwd op de Ethereum blockchain waar spelers hun spelervaringen kunnen bouwen, bezitten en eventueel in te wisseln voor FIAT geld. Spelers kunnen digitale activa creëren in de vorm van Non-Fungible Tokens (NFT’s), en deze uploaden naar de marktplaats. SAND is de utility token die in het hele ecosysteem van The Sandbox wordt gebruikt als basis voor transacties en interacties. Het is een ERC-20 utility token gebouwd op de Ethereum blockchain en er is een maximaal gelimiteerde voorraad van 3.000.000.000 SAND.

De Sandbox werkt op dezelfde manier als populaire online games zoals World of Warcraft en Second Life. Gebruikers hebben toegang tot het platform via een webbrowser. Zodra ze zijn ingelogd, kunnen ze hun community’s en bedrijven maken en beheren. Ze kunnen ook het uiterlijk en de lay-out van hun gemeenschappen aanpassen.

De Sandbox is een populair platform omdat het gebruikers in staat stelt om virtuele ervaringen te creëren en te delen met anderen. Gebruikers kunnen de Sandbox ook gebruiken om nieuwe concepten en technologieën te verkennen. Dit maakt de Sandbox tot een waardevol leermiddel.

Actuele Koers SANDBOX: