Shiba Inu – SHIB kopen en verkopen.

Shiba INU crypto kopen met iDeal

  • shiba-inuShiba Inu€0.0000080.25%
Shiba Inu is een gedecentraliseerde cryptocurrency gecreëerd in augustus 2020 en gemodelleerd naar Dogecoin, dat zelf een op Doge meme gebaseerde cryptocurrency is. In tegenstelling tot Dogecoin is Shiba Inu een ERC20-token op basis van de Ethereum-blockchain. Het is gemaakt door een anonieme persoon die bekend staat als “Ryoshi” en heeft een maximale voorraad van 1 biljoen.

Shiba - SHIB coin kopen met iDeal
SHIBA crypto munten

De reden dat Shiba Inu voor de Ethereum-blockchain heeft gekozen, is dat het de perfecte voorwaarden biedt voor het opzetten van ShibaSwap. Shiba Inu wil een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) creëren die mensen betere beloningen biedt dan andere uitwisselingen. SHIB noemt zichzelf een experiment in decentralisatie en spontane gemeenschapsvorming. Het project wordt volledig beheerd door de gemeenschap en wordt volledig door hen aangestuurd. Het idee hierachter is dat een grote community van over de hele wereld iets beters kan creëren dan een gecentraliseerd team.

Wat Shiba Inu uniek maakt, is dat het project wordt geleid door de Shiba Inu-gemeenschap die echt gelooft dat een gedecentraliseerd systeem de controle kan wegnemen van de centrale autoriteiten. Dit wordt ondersteund door Woofpaper, die stelt dat “collectieve decentralisatie” hen in staat stelt iets te bouwen dat superieur is aan een gecentraliseerd teamproduct.