Mirror Protocol (MIR), wat doet dit Protocol

Mirror Protocol, MIR kopen en verkopen

Wat is Mirror Protocol ?

Het Mirror Protocol (MIR) is een DeFi protocol aangestuurd door zogenaamde slimme contracten (op het Terra netwerk) dat de creatie van synthetische activa genaamd Mirrored Assets mogelijk maakt. Mirrored Assets (mAssets) bootsen het prijsgedrag van echte activa na en geven handelaars overal in de wereld vrije toegang tot prijsblootstelling zonder de lasten van het bezitten of verhandelen van deze echte activa. De Mirror Token (MIR) wordt geslagen door het protocol en gedistribueerd als een beloning om gedrag te versterken dat het ecosysteem beveiligt. MIR kan worden ingezet om stemrechten te ontvangen en om een deel van de CDP-opnamekosten van het protocol te verdienen.

Mirror Protocol MIR kopen en verkopen
MIR kopen en verkopen

Het Mirror Protocol is een DeFi-protocol dat de geautomatiseerde handel in derivaten mogelijk maakt met behulp van slimme contracten. Het Mirror Protocol gebruikt een grootboek om de posities van alle deelnemers te volgen om eerlijkheid en transparantie te garanderen. Het protocol maakt ook onmiddellijke afwikkeling mogelijk, waardoor traditionele uitwisselingen niet meer nodig zijn. Door het Mirror Protocol te implementeren, kunnen ontwikkelaars afgeleide producten maken die toegankelijk zijn voor een breder publiek dan ooit tevoren.

MIR is een DeFi-protocol waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen uitwisselen zonder dat ze via een gecentraliseerde uitwisseling hoeven te gaan. Het doet dit door gebruikers in staat te stellen zogenaamde slimme contracten te creëren, die fungeren als tussenpersoon tussen de twee partijen die bij de transactie betrokken zijn.

Hoe MIR werkt, is als volgt: ten eerste gaan de twee partijen die bij een transactie betrokken zijn, akkoord met de voorwaarden van het contract door een bericht naar het slimme contract te sturen. Deze afspraak wordt vervolgens vastgelegd op de blockchain. Daarna voert het slimme contract de voorwaarden van het contract uit en vergemakkelijkt het de overdracht van cryptocurrencies tussen de twee partijen.

Waarom MIR belangrijk is, is omdat het gebruikers in staat stelt de platformbeperkingen en -kosten te omzeilen die vaak worden geassocieerd met gecentraliseerde uitwisselingen. Bovendien zorgt MIR voor naadloze en goedkope transacties die kunnen worden uitgevoerd zonder tussenkomst van externe bemiddelaars.