Kyber Network (KNC) kopen, verkopen en veilig bewaren.

Kyber Network - KNC kopen en verkopen

  • kyber-network-crystalKyber Network Crystal€0.741.33%
Kyber Network -KNC is een uniek systeem dat de uitwisseling en conversie van crypto currencies mogelijk maakt zonder het gebruik van zogenaamde “draaivaluta’s”. Elke transactie is veilig dankzij slimme contracten die op de blockchain zijn geregistreerd. De uitvoering van dit contract is gedecentraliseerd en vereist daarom geen tussenkomst van een vertrouwde derde partij.

KNC kopen,verkopen en veilig bewaren
Kyber Network kopen en verkopen

  • kyber-network-crystalKyber Network Crystal€0.741.33%
Kyber Network is een cryptocurrency-project in de DeFi-ruimte dat zijn eigen liquiditeitsprotocol heeft ontwikkeld. Ze bouwden ook een alternatieve cryptocurrency-uitwisseling genaamd KyberSwap. Het is een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die draait op de Ethereum-blockchain. Gebruikers kunnen hier zonder tussenpersonen cryptocurrencies kopen en verkopen.

Natuurlijk is het bouwen van een DEX op Ethereum niets bijzonders, aangezien er al een groot aantal beurzen op Ethereum draaien. Als gevolg hiervan heeft Kyber Network ook een lange lijst van concurrenten, waaronder UniSwap (UNI), ShapeShift (FOX), Changelly en SushiSwap (SUSHI).

Het door Kyber Network ontwikkelde liquiditeitsprotocol is uniek. KyberSwap is het product waarmee onder andere dit protocol is geïntegreerd. Verder wordt dit protocol ook gebruikt voor bijvoorbeeld mycrypto.com en Coinbase Wallet. Door de integratie van dit protocol kunnen gebruikers cryptocurrencies rechtstreeks vanuit hun CryptoWallet verhandelen.