IOTA (MIOTA) kopen, verkopen en veilig bewaren.

iota,miota,kopen,verkopen,bewaren

wat is crypto munt IOTA (MIOTA)

In tegenstelling tot reguliere cryptocurrencies maakt IOTA geen gebruik van blockchaintechnologie. In plaats daarvan gebruikt het een grootboek met 900 leden (The Tangle) dat door een speciaal computernetwerk loopt. Dit grootboek wordt niet op één computer opgeslagen, maar wordt in plaats daarvan gedeeld met alle aangesloten knooppunten. Transacties worden geverifieerd door een netwerk van peers en worden pas opgelost als de benodigde stemmen zijn bereikt.

Cryptovaluta’s zijn digitale of virtuele tokens die cryptografie gebruiken om hun transacties te beveiligen en om de creatie van nieuwe eenheden te controleren. Cryptocurrencies zijn gedecentraliseerd, wat betekent dat ze niet onderworpen zijn aan controle door de overheid of financiële instellingen.

Koop nu direct veilig en snel IOTA Crypto munten
IOTA kopen en verkopen

In tegenstelling tot traditioneel geld, dat wordt uitgegeven door een centrale bank, worden cryptomunten gecreëerd via een proces dat mining wordt genoemd. Bitcoin was de eerste en meest bekende cryptocurrency, maar er bestaat nu een heel universum van: Ethereum, Litecoin … Elk gebruikt om veiligheidsredenen zijn eigen cryptografisch algoritme en blockchain-technologie.

IOTA heeft tot doel microbetalingen mogelijk te maken, waardoor apparaten met elkaar transacties kunnen uitvoeren zonder tussenkomst van een derde partij. Het is ook ontworpen om schaalbaar te zijn, zodat het grote hoeveelheden transacties aankan. Vanaf nu heeft IOTA nog geen brede acceptatie bereikt, maar het wordt nog steeds beschouwd als een nieuw en innovatief concept. Hoewel er in dit stadium geen duidelijke consensus bestaat over de vraag of IOTA een goede investering is, heeft het wel het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we leven en werken.

IOTA (MIOTA) kopen:

  • IOTA kun je veilig kopen op BITVAVO ( NU met gratis handelskosten over de eerste Euro 1000 )
  • IOTA kopen, verkopen en veilig bewaren op BitcoinMeester.
  • IOTA verhandelen via internationaal handelsplatform: Kucoin