Fetch.ai (FET) , kunstmatige intelligentie op de blockchain ?

Fetch.ai is een in Cambridge gevestigd laboratorium en platform

Wat is Fetch.ai?

Fetch.ai is een Brits laboratorium project uit Cambridge, voor kunstmatige intelligentie dat AI en blockchain met elkaar wil verbinden door een gedecentraliseerd platform voor machinaal leren te bouwen op basis van een gedistribueerd grootboek, dat wereldwijd veilig delen, verbinden en transacties op basis van alle gegevens mogelijk maakt. Op het Fetch.ai netwerk vertegenwoordigen een reeks software agents hun eigenaars en handelen in naam van hun eigenaars. Deze autonome agenten werken aan een geoptimaliseerde dienstverlening in verschillende ecosystemen, ten voordele van zowel leveranciers als consumenten.

De Fetch.ai (FET) token wordt door de autonome agenten gebruikt om te betalen voor specifieke diensten en is daarnaast ook een belangrijke manier om goed gedrag op het netwerk te stimuleren. FET is de betalingsmethode voor alle transactiekosten, en ook een terugbetaalbare methode voor registratie op het grootboek, en kan bovendien worden “gestaked” om het netwerk te beveiligen.

De Fetch token geeft de agenten toegang tot de digitale wereld. Het stelt hen in staat om in de hele wereld op meerdere locaties te bestaan en deze te verkennen op zoek naar andere agenten om waarde aan te leveren of uit te halen.

Actuele Koers van FETCH.ai (FET):