DFI Money (YFII), splitsing van Yearn.Finance (YFI)

DFI Money (YFII) Koers

Wat is DFI Money ?

DFI.Money is een officiële splitsing van Yearn.Finance (YFI) dat is ontstaan uit ruzie in de YFI gemeenschap. Yearn is een zogenaamde opbrengst aggregator voor DeFi leenplatformen die her-balanceert voor het hoogste rendement tijdens contract interactie die Samengestelde, dYdX, Aave en DDEX protocollen ondersteunt. Wanneer users hun geld in het platform steken, zet het automatisch de activa over in het protocol dat de allerhoogste opbrengst heeft, en geeft vervolgens een bewijs van inzet terug genaamd yToken. Gebruikers kunnen op ieder gewenst moment yTokens terug zenden om hun stortingen samen met de rente op te nemen.

Koop, verkoop en bewaar DFI Money veilig en eenvoudig bij de grootste exchange van Nederland
DFI Money kopen

DFI Money biedt zijn klanten twee belangrijke voordelen. Het eerste voordeel is dat DFI Money-klanten gemakkelijk toegang hebben tot hun geld via hun rekeningen bij deelnemende financiële instellingen. Dit maakt het voor klanten gemakkelijk om dagelijkse transacties uit te voeren en vermijdt het gedoe van contant geld bij zich te hebben en het omgaan met bankkredieten. Het tweede voordeel is dat DFI Money-klanten kunnen genieten van rentetarieven die hoger zijn dan de tarieven die door de meeste banken in Japan worden aangeboden. Dit maakt DFI Money een waardevol hulpmiddel voor diegenen die vaak geld moeten opnemen of die hun geld moeten gebruiken voor kortetermijninvesteringen. Over het algemeen biedt DFI Money een aantal voordelen die het een aantrekkelijk financieel product maken voor diegenen die de yen buiten Japan moeten gebruiken.

DFI Money is een waardevol financieel product dat kan worden gebruikt om gemakkelijk toegang te krijgen tot fondsen en te genieten van hogere rentetarieven dan die aangeboden door de meeste Japanse banken. Het is een goede keuze voor diegenen die de yen vaak moeten gebruiken of die kortetermijninvesteringen moeten doen.