Bitcoin kopen bij Bitcoinmeester ?

Bitcoinmeester kopen, verkopen en bewaren van Crypto munten

Wanneer je met Crypto begint is het fijn als je bij een partij terecht komt die alles aanbiedt wat je nodig hebt als leek in de Crypto wereld.

Bij Bitcoinmeester kun je eenvoudig en betrouwbaar Crypto munten kopen, verkopen en veilig bewaren ! Tevens is er niet alleen heel veel informatie te vinden over Bitcoin, maar ook over diverse ALTcoins en NFT’s. NFT staat voor Non-Fungible Token: een niet- inwisselbaar, onvervangbaar digitaal eigendomscertificaat. Dit certificaat kun je digitaal creëren en koppelen

NFT is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten. Alles wat digitaal is wordt daarmee een onvervangbaar digitaal kunstwerk. Dat kan leiden tot bijzonder interessante en verrassende ontwikkelingen. Waarom zou iemand 100 miljoen euro betalen voor een NFT ?

Voordat je bij Bitcoin Meester kunt handelen dien je in het bezit te zijn van een account. Heb je dit nog niet? Dan zul je deze eerst moeten aanmaken.

Snel en eenvoudig een account openen bij Bitcoinmeester
Veilig kopen, verkopen en bewaren van jouw Crypto

Waarom voor BitcoinMeester kiezen?
BitcoinMeester geeft je de mogelijkheid om eenvoudig, veilig en snel in crypto te handelen.
Bij Bitcoinmeester heb je de mogelijkheid om met iDeal geld te storten en dit direct om te wisselen naar de gewenste munt. Zodra je met de gestorte euro’s bijvoorbeeld Bitcoins koopt, worden deze direct in jouw wallet gestort. Bitcoinmeester heeft dit proces zo ingericht dat de verwerking automatisch verloopt en je niet eindeloos op jouw crypto munten hoeft te wachten.

Ook hanteert Bitcoinmeester een “What you see is what you get” beleid. Er zijn geen verborgen kosten bij het kopen/verkopen. Het bedrag dat je ziet bij het kopen/verkopen, is ook echt het bedrag dat je betaalt/krijgt.

Bitcoin Meester is officieel geregistreerd bij de Nederlansche Bank (DNB) als aanbieder van cryptovaluta.